Dakpannen aangetast door mos? Vetrouw op SERVIO voor de ontmossing van uw dakpannen.

Mossen en algen zijn dikwijls de oorzaak van een algemene snelle slijtage van de dakpannen of andere dakbedekking. Kies daarom voor kwaliteit voor een dakontmossing en vertrouw op de expertise van Servio. U zal verwonderd zijn van het resultaat.

Hoe komen mossen en algen nu eigenlijk op dakpannen terecht? Met de wind die over de dakpannen waait wordt er stof meegevoerd dat gedeeltelijk op het dak blijft zitten en zich vooral tussen de voegen van dakpannen vastzet Dit in combinatie met vocht en weinig zonlicht vormt een ideale voedingsbodem voor mossen en algen .

 Meestal groeit er meer mos op de dakpannen van een woning die het minst in het zonlicht liggen . Deze vlakken blijven langer vochtig en bereiken niet de vereiste temperaturen om moskiemen te kunnen vernietigen .De meeste mossen sterven namelijk af bij temperaturen boven de 70° C.

Dakontmossing - het volledige service-pakket:

Reinigen van het dak d.m.v. een hogedruktoestel met water zonder producten Aanbrengen van een antimoslaag (moswerende impregnerings laag) Alle gebruikte producten zijn onschadelijk en biologisch afbreekbaar.

 Mocht u geïnteresseerd zijn in een offerte voor een ontmossing van uw dakpannen of informatie over de andere specialiteiten van Servio dan kunt u contact opnemen met één van onze mensen. 

Dakgoten zijn van essentieel belang om het regenwater af te voeren. Dakgoten reinigen is veelal een lastige klus.

Als u te laat bent lopen de goten over, of de riolering raakt verstopt. Het is zaak uw dakgoten goed te onderhouden want overlopende goten kunnen ernstige waterschade veroorzaken.

Wij kunnen het schoonmaken van de goten en het eventueel plaatsen van bladvangers voor u uit handen nemen.